Persoonlijke gezondheidscheck

Gezond blijven? Voor een deel bepaalt u dat zelf. Maak uw gezondheidsrapport!

U laat uw gebit en auto toch ook jaarlijks controleren? Uw gezondheid verdient dit ook. Steeds meer mensen krijgen chronische ziekten. Zoals diabetes (suikerziekte), hart- en vaatziekten, nierschade en longaandoeningen. Voor een groot deel zijn deze ziekten te voorkomen met gezond leven of er op tijd bij zijn. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck krijgt u advies op maat om met uw gezondheid aan de slag te gaan.

Persoonlijk Gezondheidsrapport

U maakt online een persoonlijk gezondheidsrapport aan. Met de verkeerslichtkleuren rood, oranje of groen maakt het rapport in achttien kaders duidelijk hoe het gesteld is met díe gezondheidsfactoren waar u zelf wat aan kan doen. Het rapport geeft advies over de acties die u kunt ondernemen op een manier die bij u past. U wordt hierdoor vitaler en de kans op veelvoorkomende chronische ziekten wordt verlaagd.

Er is een kosteloze basisversie van de Persoonlijke Gezondheidscheck beschikbaar. Deze checkt op leefstijl en de risico’s op hart- en vaatziekten, diabetes, nierziekten en longziekten. Indien nodig of gewenst kunnen deelnemers hun rapport verfijnen met medische modules (labonderzoek/metingen) en aanvullende online modules. Hiervoor is de Gezondbon beschikbaar. Meer weten? Zie www.persoonlijkegezondheidscheck.nl of neem contact op met het Huurders Zorgloket.